31 Temmuz 2007 Salı

Kavak Yelleri 10. bölüm özeti - konusu

Deniz, Aslı’ya aşık oluyor

Koray’ın çevirdiği tüm entrikalara rağmen mezuniyet balosu Mine hariç herkesin hafızasında güzel anılar bırakarak sona erer. Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya, artık arkadaşlıktan daha öte bir özle bakmasına tanık olmuş ve çılgına dönmüştür. Üstelik bu durumu yeniden lehine çevirmek, artık eskisi kadar kolay görünmemektedir.
Deniz, Aslı’ya karşı haftalardır içinde kopan ve adını koyamadığı duygunun aşk olabileceğini anlamaya başlamıştır. Ancak bu sefer de Aslı için durum farklıdır. Mezuniyet gecesi giydiği elbiseyi çıkardığında, hayatın tüm acımasızlığıyla kaldığı yerden devam ettiğini düşünen Aslı yıllardır gözünün önünde olduğu Deniz’in, sırf bir gece giyinip süslendi diye kendisiyle ilgilenmeye başlamasını hazmedememektedir.
Deniz, Aslı ve Mine arasındaki ilişki böylelikle yepyeni bir boyut kazanırken, Efe, Metin ve Gönül arasındaki olaylar da Gönül’ün Urla’dan kesin gidiş biletini almasıyla yepyeni bir yol ayrımına girer. Efe, Gönül’ün kasabadan ayrılması halinde kendisinin de buralarda durmayacağını söyleyerek işleri daha da zorlaştırır.
Bütün bunlar olurken Koray’ın babası Altan’ın Murat’a teklif ettiği yeni ve sürpriz bir iş; Aslı, Deniz ve Efe’nin de yaz tatillerini değerlendirmek için güzel bir fırsat olur. Ancak Mine yine boş durmayacak, Efe ise bu yaz kasabadan herkesten önce ayrılacak gibidir.
Kavak Yelleri

Kavak yelleri 10. bölüm fragmanı

Kavak yelleri dizisi 10. bölüm fragmanı

24 Temmuz 2007 Salı

Kavak yelleri dizisi 9. bölüm fragmanı

Kavak yelleri 9. bölüm özeti - konusu

Kavak yelleri dizisi 9. bölüm özeti - konusu

Aslı, baloya katılacak mı?

ÖSS sabahı yaşananlarla yüzleşmek hiç kimse için kolay olmamıştır. Ancak artık ne yaşanmışsa yaşanmış, okul kapanmış, sınav geride kalmış ve sıra Koray’la Şiyar’ın emrivakileriyle bir türlü yapılamayan mezuniyet gecesine bir çözüm bulmaya gelmiştir. Beklenen ekonomik teklif Leman’dan gelir ve bütün son sınıflar Deniz’lerin otelinde yapılacak mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar.

Şiyar’a karşı son görevini de yerine getirerek, ona şehri terk ettiren Metin’i, işsiz, güçsüz ve zor günler beklemektedir. Efe bir yandan Gönül’ü aklından çıkaramazken bir yandan da annesi, abisi ve evde yaşananlar arasında sıkışıp kalmıştır.

Aslı’nın mezuniyet gecesine katılıp katılmaması belirsizliğini korurken, Mine tüm dikkatleri üzerine çekip, gecenin en gözde kızı olabilmek ve otele Deniz’le kol kola gidebilmek için her yolu denemektedir. Deniz ise Mine’ye bu konuda henüz kesin cevabını vermemiştir ve Efe’yle birlikte; Aslı’nın geceye katılması için onu ikna etmeye çalışmaktadır.

Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır. Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır.

19 Temmuz 2007 Perşembe

Kavak yelleri 8. bölüm yorumları



Kavak yelleri`nin sekizinci bölümünüde gerike bıraktık. Kavak yelleri sekizinci bölüm hakkındaki düşüncelerinizi ve dokuzuncu bölüm hakkındaki tahminlerinizi bu bölüm altında yorumlayabilirsiniz..

16 Temmuz 2007 Pazartesi

Kavak yelleri 8. bölüm fragmanı

Kavak yelleri dizisi 8. bölüm fragmanı izle

Kavak yelleri 8. bölüm özeti - konusu

“Öpsem, Sarılsam, Söylesem”

Alp’in evinde karşılaşılan beklenmedik manzara Deniz, Alp, Mine ve Aslı’nın neredeyse saç saça baş başa birbirlerine girmesiyle son bulur… Efe’nin dostları arasındaki bu ardı arkası kesilmeyen çekişmeye verdiği tepkisi, her birinin şapkasını önüne alarak ilişkilerini bir kez daha gözden geçirmesine neden olur…

Metin; Şiyar Bey’in makamında yaptığı konuşmanın bedelini hiç ummadığı bir şekilde Gönül’ün tepkisiyle öderken bir yandan da Şiyar’ın henüz oynamadığını söylediği son kozunun ne olacağını beklemektedir…

Hamile olabileceğini öğrenen Canan büyük bir heyecanla gebelik testinin sonucunu beklerken, Efe ve Aslı tesadüfen duydukları bazı sözlerden şüphelenerek Murat’ın hayatındaki sır perdesini aralamak üzere harekete geçerler…

Koray’ın söylediği yalanları ört bas edebilmekle ilgili son umudu Şiyar Bey’in babasıyla ve Murat’la yapacağı toplantıdır… Efe’nin evine geri dönme konusuysa hala belirsizliğini korumakta üstüne üstlük Deniz’in evinde misafir olmasıyla ilgili her ikisini de sıkıntılı ve bir o kadar da komik anlar beklemektedir…

Bütün bunlar olurken okul; acısıyla tatlısıyla sürpriz olaylara sahne olan bir diploma töreniyle kapanır… Heyecanla beklenen ÖSS sabahı ise Aslı, Deniz ve Efe’nin hayatlarını derinden etkileyebilecek gelişmeleri beraberinde getirecektir…
Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “Öpsem, Sarılsam, Söylesem” ile
19 Temmuz Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de…

12 Temmuz 2007 Perşembe

Kavak yelleri 7. bölüm yankıları

Kavak Yelleri`nin yedinci bölümünüde seyrettik, bölüm hakkındaki düşüncelerinizi ve gelecek 8. bölüm hakkındaki tahminlerinizi yorumlarınız ile yazabilirsiniz. Kısa zaman içerisinde Kavak yelleri 7. bölüm videoları sitemize eklenecektir..

7 Temmuz 2007 Cumartesi

Kavak yelleri 7. bölüm özeti - konusu

12 Temmuz Perşembe saat 20:30'da ekranlara gelecek olan Kavak yelleri dizisinin yedinci bölümünün özeti: Altıncı His

Alp ve Aslı neredeyse öpüşmek üzereyken gören Deniz bu ilişkinin bu kadar hızlı ilerlemesinden dolayı oldukça rahatsızdır. Hisleri ona Alp`in bu sevecen tavırlarının altında mutlaka kimsenin bilmediği bir art niyeti olduğunu söylemektedir ve bunu ortaya çıkarmak için Efe`yle birlikte harekete geçer Abisinin cep telefonunda Gönül`ün resmini gören Efe`nin Metin ile birbirlerine girdiği kavga büyüyerek bir aile faciasına dönüşür ve Efe`nin evi terk etmesiyle sonuçlanır. Mine, Alp üçgenlerinde birbirleriyle çatışan Deniz ve Aslı hiç istemeseler de en iyi arkadaşlarının en zor gününde yanında olmak için yeniden bir araya gelir.Mine için Deniz ve Aslı`nın küs oluşu Deniz`i tekrar elde etmek için bulunmaz bir fırsattır, okuldaki hırsızlık olayı beklenmedik bir şekilde sonuçlanırken Koray`ı mezuniyet gecesiyle ilgili acı sürprizler beklemektedir, Murat boşanma konusunda ne kadar kararlı olursa olsun Leman evliliğini kurtarmak için her şeyi denemeye hazırdır. Evinden uzak gizlice Deniz`in evinde sabahlamak zorunda kalan Efe`yi ve hislerinin ona söylediği gibi Alp`le Aslı`nın peşine düşen Deniz`i birbiri ardına komik olaylar beklerken Canan`ın öğrendiği bir gerçek işleri iyice karıştıracaktır. Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü Altıncı His ile 12 Temmuz Perşembe Saat 20:30`da Kanal D`de..

6 Temmuz 2007 Cuma

6. bölüm izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 1. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 2. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 3. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 4. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 5. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 6. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 7. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 8. kısım izle

Kavak yelleri dizisi 6. bölüm 9. kısım izle

4 Temmuz 2007 Çarşamba

6. bölüm fragmanı

6. bölüm özeti - konusu

28 Haziran Perşembe günü Kanal D ekranınlarında seyircisiyle buluşan Kavak Yelleri Dizisi 5. Bölüm "Kızkaçıran", 5,90 rating ve 24,90 share alarak prime time da yine birinci oldu. 5 Temmuz'da 6. bölüm Kavak Yelleri “Hipotenüs” ile izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Kavak Yelleri 6. Bölüm Özeti
“Hipotenüs”

Yaş 17 olduğunda ÖSS denen şey hayatımızın bir parçası haline gelir…
Sorular, sorular ve sorularla…

Oysa bir yandan hayat alabildiğine devam etmektedir…
Sorunlar, sorunlar ve sorunlarla…

Bir de bakarsınız sorular ve sorunlar içinde hapsolmuşsunuz
Hangisi doğru, hangisi yanlış derken,
Kendi içinizde kaybolmuşsunuz

Problem1:
Efe (Dağhan Külegeç) küçüktür Gönül'den (Didem İnselel)… Gönül denktir Metin’e…
Ve Gönül A şehrinden B şehrine gitmeye kararlıysa iyiden iyiye
Metin ise yavaş yavaş daha çok yakınlaşıyorsa Gönül’e
Efe ancak ve ancak çıldıracaktır yine…

Problem 2:
Bir dik üçgende Aslı (Pelin Karahan)ya kenarı olsun, Mine (Aslı Enver) ise b…
İki dik kenar, iki dik kafalı kız…
Gidiyorlar burunlarının dikine…
Deniz’se(İbrahim Kendirci) iki dik kenarın arasında
Üstelik Aslı yanında değil, artık karşısında…

Offf…
Sorular sorun olmuştur artık,
Sorunlarsa soru…
Ve Deniz gibi hipotenüs olursunuz bir gün
Belki de budur en zoru…

Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “Hipotenüs” ile
5 Temmuz Perşembe Saat 20’de Kanal D’de…

Deniz; Aslı’nın hayatını kurtarmak pahasına son anda onun yanında olsa bile gururuna ve kıskançlığına yenik düşen Aslı, gördüklerinden dolayı Deniz’i affedememektedir… Mine ise, Deniz’e kendisine bir şans daha vermesi konusunda ısrarlıdır ve Deniz’in kalbine giden belki de en etkili yolun yine dostlarıyla iyi anlaşmaktan geçtiğini düşünerek Aslı ve Efe’ye şirin görünmenin yollarını aramaya başlar…

Efe okullar kapanınca Urla’dan ayrılma ve belki de mesleği bırakma kararı almış olan Gönül’ü bu fikrinden geri döndürmenin yollarını ararken bir yandan Metin ve Gönül’ün arasında gerçekten bir şey olup olmadığını öğrenmeye çalışmaktadır… Aslı’ya olan ilgisini artık herkesin gözü önünde belli eden Alp başta Aslı olmak üzere herkesin dikkatini çekmektedir… Deniz için ise karşı cinsten birinin Aslı’ya ilgi duyması hiç alışılagelmiş bir durum değildir ve düne kadar Koray’la çakallık peşinde gezen asalak Alp’in bu durumdan mutlaka bi çıkarı olmalı diye düşünmektedir…