28 Haziran 2007 Perşembe

Kavak Yelleri 5. Bölüm

Kavak yelleri 5. bölüm 1. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 2. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 3. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 4. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 5. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 6. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 7. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 8. kısım izle

Kavak yelleri 5. bölüm 9. kısım izle

27 Haziran 2007 Çarşamba

5. bölüm özeti - konusu

Kavak Yelleri 5. Bölümüyle 28 Haziran Perşembe saat 20:00 de Kanal D'de.

Yaz aylarının sevilen dizisi Kavak Yelleri 5. bölümyle 28 Haziran'da ekrana gelecek, Kavak Yelleri 4. Bölüm'de Türkiye'den kaçma planları yapan Mine' (Aslı Enver) den sonra 5. bölümde ise Aslı' (Pelin Karahan) nın kaçırılışı gündeme gelecek. Çalıştığı kafeteryanın sahibi İzzet’in tacizinden son anda Haydar’ın patronunun sağ kolu Fuat tarafından kurtarılan Aslı esrarengiz şekilde ortadan kaybolur. Herkes Aslı’nın Haydar’ın adamları tarafından kaçırıldığını düşünürken İzzet’in karakola gelerek verdiği ifade akılları iyice karıştırır. Gönül (Didem İnselel) motosikletli adamlar tarafından hırpalanan Efe’ (Dağhan Külegeç) yi sarmaş dolaş kendi evine taşırken Koray tarafından görülür ve işler büsbütün sarpa sarar. Yaptıkları sonucunda büsbütün yalnız kalmış ve girdiği ruhsal çöküntüden hala kurtulamamış olan Mine’nin intihara kalkıştığını öğrenen Ayşe, durumun ciddiyetini anlayarak Deniz’ (İbrahim Kendirci) den yardım ister. Deniz bir yandan Efe’yle birlikte Aslı’yla ilgili sır perdesini aralamak için çırpınırken bir yandan da gururunu bir kenara koyup onu aldatan Mine’nin hayata geri dönmesi için bir şeyler yapmak zorundadır.

22 Haziran 2007 Cuma

Kavak Yelleri 4. bölüm

Kavak yelleri 4. bölüm 1. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 2. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 3. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 4. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 5. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 6. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 7. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 8. kısım izle

Kavak yelleri 4. bölüm 9. kısım izle

19 Haziran 2007 Salı

Kavak yelleri 4. bölüm özeti - konusu

Kavak Yelleri Dizisi 4. Bölümde Efe, Deniz ve Aslı güç birliği yapıyor.
Mine’nin (Aslı Enver) kendisini yüz üstü bırakıp gidişinin ardından Deniz (İbrahim Kendirci) hatasını anlar ve yaptığı yanlışları düzeltebilmek için aklını başına toplayıp tek tek günah çıkarmaya başlar. Aşk ve dostluk kavramları arasında gidip gelen Aslı, (Pelin Karahan) Deniz’i affedip affetmemekte kararsızdır. Aslı bir yandan da annesinden gizli iş aramaya koyulur. Abisiyle Gönül Hoca’nın (Didem İnselel) aralarında bir şey olup olmadığından iyice şüphelenen Efe (Dağhan Külegeç) ise işi şansa bırakmaz ve Gönül Hocası’nın kalbini fethetmek için harekete geçer. Şiyar Bey sınavı kaçıran Gönül Hoca’ya ihtarname vererek savunmasını ister ve Gönül’ün geçmişiyle ilgili tatsız bir gerçeği gün ışığına çıkarır. Mine yaptıklarının bedelini hiç beklemediği gelişmelerle en ağır şekilde öderken, Aslı ve ailesinin peşindeki Haydar’ın çevresindeki polis çemberi de iyice daralır. Haydar adamlarıyla birlikte son kozlarını oynamaya hazırlanmaktadır.


Kararlar ve kararsızlıklarla gerilim tırmanırken Mine’nin kendilerine yaşattıklarına rağmen üç sıkı dost; Efe, Deniz ve Aslı, Şiyar Bey’in üzerlerine kışkırttığı Koray’a karşı yeniden birleşerek güç birliği yaparlar. Ancak kader ağlarını ince ince örer ve Efe, Deniz, Aslı üçlüsü hiç ummadıkları çok büyük sürprizle karşılaşırlar.

15 Haziran 2007 Cuma

Kavak Yelleri 3. bölüm

Kavak yelleri 3. bölüm 1. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 2. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 3. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 4. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 5. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 6. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 7. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 8. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 9. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 10. kısım izle

Kavak yelleri 3. bölüm 11. kısım izle

12 Haziran 2007 Salı

Kavak Yelleri 3. bölüm özeti - konusu

Mine evden kaçma planı yapıyor

Deniz ve Mine’yi öpüşürken gören Aslı altüst olmuştur. Bu sırada evdeki partiye davetsiz gelen Koray ve Alp’le Efe’nin tartışması devam etmektedir. Leman’la Murat’ın da eve erken dönmesi işleri daha da zorlaştırır.Hafize tedirgin bir şekilde kızlarını beklerken, Haydar zorla eve girer ve Kamil’in konuşması durumunda kızları için kötü olacağını söyleyip Hafizeyi tehdit eder.Mine’nin evden kaçtığını anlayan Osman ve Ayşe, Mine ile tartışır. Mine için tek kurtuluş Almanya’ya kaçmaktır.Canan evdeki mali durumun kötü olmasını bahane ederek Leman’lara temizliğe gitmek ister. Ama Canan’ın farklı bir planı vardır.Haydar’ın tehditlerinden korkan Hafize Şükran’a derdini anlatıp, çare arar.Aslı ve Efe, Mine’ye karşı Deniz‘i uyarmaya çalışmaktadır. Fakat Deniz hiç oralı olmaz. Oysa Mine’nin kaçış planının bir parçası da Deniz’dir.Deniz her şeyden habersiz bir şekilde Mine’ye yardım etmeye karar verir. Fakat Deniz gerçeği öğrendiğinde her şey için çok geç olacaktır.

Kavak Yelleri Dizisi 3. bölüm fragmani

8 Haziran 2007 Cuma

Kavak Yelleri Dizisi 2. Bolum

Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 1. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 2. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 3. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 4. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 5. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 6. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 7. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 2. Bölüm 8. Kısım izle

7 Haziran 2007 Perşembe

Kavak Yelleri Dizisi 2. Bolum Fragmani

Kavak Yelleri Dizisi 2. Bolum Fragmani

Kavak Yelleri Dizisi 2. Bolum özeti

Aslı, Deniz ve Efe sorguda!

Aslı, Deniz ve Efe sorguya alınır. Ancak ifadeleri birbirleriyle çelişmektedir. Polisler gençlerin yalan söylediklerini ve birilerini korumaya çalıştıklarını anlarlar.

Haydar ve adamları tarafından tehdit edilen Kamil, eline sıkıştırılan otobüs bileti ve parayla Urla’dan uzaklaşmak üzereyken, Hafize’den gelen telefonla şoke olur.

Ailelerin, karakolda tedirgin bekleyişleri devam ederken, kimse de olanlara bir anlam verememektedir.

Aslı, Deniz ve Efe’nin sorguları devam ederken, Mine de Almanya’ya kaçma planları yapmaktadır.

Efe ilk görüşte aşık olduğu Gönül Hoca’nın gözüne girmek için elinden geleni yapar ve bir gölge gibi onun peşinde dolaşır.

Deniz’le bir türlü anlaşamayan Koray’ın sürekli Mine’nin etrafında dolaşması Deniz’i çileden çıkarır.

Deniz’in anne ve babasının iki günlüğüne İstanbul’a gitmesini fırsat bilen
Efe, Deniz’lerin evinde parti düzenlemeye kalkışır. Koray ve Alp’in davetsiz olarak eve gelmesiyle ortam iyice gerilir ve herkes birbirine girer.

Bu kargaşada gözden kaybolan Deniz’i bulmak için koşturan Aslı, gördüğü manzara karşısında şoke olur.

Kavak Yelleri Dizisi 1. Bolum

Kavak Yelleri Dizisi 1. Bölüm 1. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 1. Bölüm 2. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 1. Bölüm 3. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 1. Bölüm 4. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 1. Bölüm 5. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 1. Bölüm 6. Kısım izle


Kavak Yelleri Dizisi 1. Bölüm 7. Kısım izle

Kavak Yelleri Dizisi Oyuncuları


Dağhan Külegeç
(Efe)


Pelin Karahan (Aslı)


Aslı Enver
(Mine)


İbrahim Kendirci (Deniz)

Yapım: TİMS Productions
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Yapımcı: Timur Savcı
Senaryo: Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu
Müzik: Pinhani
Oyuncular: Ege Aydan (Murat), Ayten Uncuoğlu (Ayşe), Altan Gördüm (Kamil), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Şebnem Doğruer (Şükran), Tayfun Sav (Salih), Erol Aksoy (Osman), Faruk Karaçay (Nevzat Hoca), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca)

Kavak Yelleri Dizisi


Yapım: TİMS Productions
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Yapımcı: Timur Savcı
Senaryo: Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu
Müzik: Pinhani
Oyuncular: Ege Aydan (Murat), Ayten Uncuoğlu (Ayşe), Altan Gördüm (Kamil), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Şebnem Doğruer (Şükran), Tayfun Sav (Salih), Erol Aksoy (Osman), Faruk Karaçay (Nevzat Hoca), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca)


Kanal D’den yepyeni bir dizi daha!

Kanal D’de, Nisan ayında “Kavak Yelleri” adlı yepyeni bir dizi daha ekrana gelecek.
‘Kavak Yelleri’ başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.

Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.

Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine.

Sıkı dostluklar, ilk aşklar, ÖSS baskısı, okul, aşılmaya çalışılan aile sorunları herkese tanıdık gelecek.

Büyümenin zorlukları yetmezmiş gibi, kahramanlarımız bir de ÖSS’yle savaş vermekte ve artık büyük gün de yaklaşmaktadır. Akıllarının başlarında olmadığı bir dönemde hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekmektedir.

Büyüyenlere ilk gençlik günlerini hatırlayacak, başında kavak yelleri esenler ise kendilerini bulacakları Kavak Yelleri’nin ilk bölümünün konusu ise şöyle

Üniversite sınavının yaklaşması Aslı (Pelin Karahan), Deniz (İbrahim Kendirci) ve her ne kadar umursamıyor gibi gözükse de Efe’nin(Dağhan Külegeç) üzerindeki baskıyı arttırmaktadır.

Kısıtlı maddi imkanlarına rağmen başarılı ve gelecek vaat eden Aslı, bir yandan ÖSS’ye hazırlanmakta, diğer yandan da aile içindeki sorunlarla uğraşmaktadır.
Deniz, kariyer sahibi annesi ve idealleri peşinden koşan babası ile sorunsuz ve pırıltılı ailede bir prens gibi yaşamaktadır. Herkesin isteyeceği bir evi, özeneceği bir hayatı vardır. Deniz için hayatının en büyük ve tek engeli ÖSS’dir.

Efe neşeli ve takmaz tavırlarını ÖSS konusunda da sergilediği için Deniz ve Aslı, Efe’ye kızgındır. Efe’nin bu tavırlarında ise başka nedenler yatmaktadır.

Üç sıkı dostun hayatı Mine’nin (Aslı Enver) okula gelmesiyle değişir.Mine, Almanya’dan yeni gelmiş güzelliği ve çekiciliğiyle bütün dikkatleri üstüne çekmiştir.
Mine güzelliğiyle Deniz’i de büyüler. Deniz’in bu halleri Aslı’nın kendi duygularını keşfetmesine yol açar.

Efe ilk görüşte aşka inanmaktadır.Hayallerinin kadını birden ortaya çıkar.Ama aşkının kim olduğu hem onu hem de arkadaşlarını şok edecektir.

Diğer yandan Urla bir hırsızlık olayıyla çalkalanmakta, hırsız her yerde aramaktadırlar. Aslı, Deniz ve Efe bir anda kendilerini olayların içinde buluverirler…